Tere Volli

                                                                      21. peatükk

Ükskord küsis Volli enda klassivennalt Erikult, et hakkame bändi tegema. Erik oli sellega nõus aga neid oli ainult kaks ning pidid kedagi juurde võtma. Erik nägi koridori otsas tüdrukuid kes mängisid keksu ja pakkus välja, et  võtame Lisbeti ja Marta ka enda bändi.Volli oli nõus, kuid nende bändil polnud nime. Lisbet pakkus välja Vanilla Ninja aga seal on ainult tüdrukud ütlas Volli. Peame midagi paremat välja mõtlema.Paneme siis Tanel Padar pakus Erik aga seal on ju ainult üks laulja, kuid meid on neli.Paneme hoopis Super Sead pakus Volli sellega olid kõik nõus ning lepiti veel kokku kes mida mängib või teeb Volli ja Erik mängivad trumme, Lisbet tantsib ja Marta mängib kitarri esimene konsert on täna musika tunnis ütles Volli.


                                             22. peatükk

Volli vaatas telekat ja sinna tuli üks onu kes rääkis, et lapsed võiksid politseinikule kõva ja selge häälega tere öelda Volli küsis, et kes see mees on?Ema ütles, et see on onu Lennart Meri Eesti president. Politseinikud seda juttu ilmselt ei kuulnud, sest üks kord, kui politseinik Vollile vastu tuli ning Volli talle tere ütles, ei vastanud politseinik talle, vaid tegi kurja näo pähe ja kõndis edasi. Järgmine kord, kui Volli politseinikule tere ütles, noogutas politseinik talle ja selle üle oli Volli väga rõõmus. Mitu aastat hiljem, kui Volli juba koolis käis, nägi Volli väga palju musti autosid ning küsis ema käest miks neid nii palju on? Ema vastas, et Eesti president suri ära ja sõidab viimast korda oma kodust välja.


                                           23. peatükk

Ühel päeval küsis Volli isalt kas ma võin selle videomaki lahti võtta kui me uue ostame?Isa ütles, et ära võta, sest me anname selle lihtsalt kellelegi kellel seda vaja on. Aga miks me seda ei müü, ei saanud Volli aru, sest meile ei meeldi asja müüa, me oleme sinu vanu rataid ära andnud oli ju teistel hea meel. Aga meie klassis küll tehakse äri näiteks müüdi nätsu ja muud sellist.Järgmine päev koolis leidis Volli kool õuest tulemasina ja otsustas, et müüb selle maha. Ta läks klassi kirjutas kirja ning läks müüma Kohe tuligi tema klassivend Mart ja ostis selle ära enne ostmist küsis ta veel, et kas see töötab ka? Volli vastas, et ei tööta, kuid Mart ostis siiski, aga kaebas pärast õpetajale kõik ära ning Volli sai pahandada.


                                         24. peatükk

Isa kas me võime natukene aega rääkida küsis Volli isalt, sest mul ei ole ültse und.Okei oli isa nõus millest me räägime. Räägime sellest kui ma väike olin. Kas sa mäletad kuidas sa väiksena tigusi päästsid.Mäletan ütles Volli aga ega sa neid enam ei päästa?Muidugi päästan alles täna viisin ühe teo põõsa alla.Aga kas sa seda mäletad kuidas sa ime vedelikku tegid?Mäletan ja teen ka seda praegu eile puhastasin diivani sellega ära, sest jogurt läks maha ning puhastasin ära.Okei aga nüüd on kell juba palju pead magama jääma Volli keeras näo seina poole ja jäi magama.

Comments

Popular posts from this blog

Tere Volli

Samueli võlupadi